Σχετικά με μένα

kostas_good

Από μικρός μου άρεσε η τεχνολογία και η επιστήμη…στη δευτέρα τάξη του λυκείου εγώ μαζί με δυο συμμαθητές μου κατασκευάσαμε ένα μικρό ηλεκτροκινητήρα για το μάθημα της Φυσικής βάσει ενός σχεδίου που είχαμε βρει σε ένα βιβλίο ηλεκτρομηχανικών κατασκευών….

Τελικά πως τα κατάφερα όμως και δεν έγινα μηχανολόγος μηχανικός αλλά διάλεξα τον τομέα της Πληροφορικής και των Οικονομικών….φυσικά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Το επάγγελμά μου μου ταιριάζει απόλυτα.

Εκτός από την τεχνολογία, μου αρέσουν τα ταξίδια, τα γρήγορα αυτοκίνητα και ο αθλητισμός… μέχρι στιγμής έχω επισκεφθεί πολλά ωραία μέρη της Ελλάδας την οποία φυσικά δε συγκρίνω με καμία άλλη χώρα οπουδήποτε στον κόσμο ιδιαίτερα σε θέματα ξεκούρασης και διακοπών.

Η μεγάλη μου αγάπη είναι οι υπολογιστές και τα πληροφοριακά συστήματα. Έχω υλοποιήσει πάρα πολλές εφαρμογές τόσο με δωρεάν όσο και με εμπορικά πακέτα λογισμικού αλλά και ιστοσελίδες.

Επιπλέον, μου αρέσει η ενασχόληση με το Υλισμικό (Hardware) των Υπολογιστών και τα Δίκτυα.

kostas-hardware

Τέλος στον ελεύθερο χρόνο τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι αρκετά και με το λειτουργικό σύστημα Linux. Η διανομή που χρησιμοποιώ συνήθως είναι το Linux Mint.

Μένω στην Αθήνα αλλά η καταγωγή μου είναι από την ωραία Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας.