Εργασιακή Εμπειρία

kostas_laptop

Ως φοιτητής εργάστηκα ως σχεδιαστής ιστοσελίδων, ως προγραμματιστής αλλά και ως καθηγητής σε προγράμματα ECDL κλπ. ως υπάλληλος διαφόρων εταιριών αλλά και ως εξωτερικός συνεργάτης.

Από το 2015 εως το 2016 εργάστηκα ως μηχανικός ανάπτυξης ιστοσελίδων, λογισμικού και διαχείρισης πληροφοριακών συστημάτων σε γνωστή εταιρεία πληροφορικής στο κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα).

Για μερικά χρόνια εργάστηκα ως Αναπληρωτής Καθηγητής Πληροφορικής Δ/μιας Εκπαίδευσης κατά διαστήματα αλλά επίσης και ως Καθηγητής Ιστοσελίδων, Προγραμματισμού, Πολυμέσων και Πληροφορικής σε ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης.

Απο το 2000, παράλληλα, εργάστηκα ως μηχανικός λογισμικού σε διάφορα έργα και για διάφορους φορείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.

Έχω υλοποιήσει πολλούς δικτυακούς τόπους είτε εθελοντικά είτε επαγγελματικά, με τα γνωστά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου Joomla και WordPress καθώς και πλήρως δυναμικές ιστοσελίδες με τεχνολογίες PHP & MySQL.

Έχω αναπτύξει πάρα πολλές εφαρμογές σε γλώσσες όπως C, C++, C#, Java, Visual Basic και Delphi – Lazarus. Αυτές ανήκουν στον τομέα των Μαθηματικών, της Στατιστικής, της Κρυπτογραφίας, των Νευρωνικών Δικτύων, της Επιχειρησιακής Έρευνας, των Ναυτιλιακών Εφαρμογών, των Δομοστατικών Μελετών, των Γεωγραφικών Πληροφοριακών συστημάτων (GIS), των Προγνωστικών αγώνων ποδοσφαίρου, Συστήματα Λογισμικού Ιατρικών Εφαρμογών και άλλα πολλά….χαμός!!

Έχω σχεδιάσει βάσεις δεδομένων για εφαρμογές σε περιβάλλον MS Access και SQL Server, καθώς και σε MySQL και SQLite.

Εργάστηκα για μικρό χρονικό διάστημα σε μεγάλο τραπεζικό όμιλο (2007).

Αν σας ενδιαφέρει συνεργασία στον τομέα του web development ή του software engineering μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!!

Μπορείτε να δείτε δείγματα των σημαντικότερων εφαρμογών που έχω υλοποιήσει στο μενού “Ανάπτυξη Λογισμικού” στην παρούσα ιστοσελίδα.